Baden

Voetbaden

Een voetbad reinigt de voeten, maar stimuleert ook de doorbloeding in de huid.

Het is aanbevolen om eerst een voetbad te nemen vooraleer je in de sauna gaat. Het voetbad werkt heel ontspannend en warmt de voeten op zodat tijdens uw saunabezoek het transpireren wordt vergemakkelijkt.

Binnen- en buitenjaccuzzi

Het drijfvermogen van het water vermindert het lichaamsgewicht met ruim 90%, wat ervoor zorgt dat de druk op gewrichten en spieren wordt verlicht. Hierdoor wordt pijn in ledematen, spieren en ook reumatische pijn of symptomen van suikerziekte verminderd. 

Het warme water van het bad verhoogt de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat de bloedvaten worden verwijd. Afvalstoffen worden hierdoor beter afgebroken en er vindt sneller herstel van spieren en weefsel plaats.

Hydrotherapie verlicht klachten door het gecombineerde effecte van warmte, de massage jets en het drijfvermogen.  De combinatie zorgt voor een helende werking bij hoofdpijn en gewrichtspijn. 

Verwarmd binnen- en buitenzwembad

Binnenzwembad

Het binnenzwembad met zitbank en waterval is met 29°, ons relax zwembad.

Buitenzwembad

Het buitenzwembad is ons 'afkoel zwembad', ideaal om na een sauna sessie af te koelen.

 

Klanken in de sauna!

Rustgevende sessies onder begeleiding van klank? Meer dan welkom op onze 'klanken in de sauna'. In juli gaan de sessie...

Lees meer

Dagelijks opgietsessies!

Elke dag zijn er opgietsessies om 15u, 17h30 en 21u. 

Lees meer
Meer nieuws
  • Voor het eerst naar de sauna

    Voor het eerst naar de sauna

    Een goede saunasessie kan de sauna bezoeker een herboren gevoel geven. Neem steeds een badjas, slippers en twee badhanddoeken mee. Deze kan je ook bij ons huren. Slippers worden omwille van hygiƫnische redene

    Lees meer