Overige faciliteiten

Afkoelen in Saunate

Afkoelen na een saunabeurt is heel belangrijk, maar doe dit met discipline. Stap voor stap, rustig afkoelen maakt dat je lichaam op een harmonische manier weer in balans kan komen. Begin zo ver mogelijk van het hart en ga ze stapsgewijs verder.  Vergeet zeker ook je hoofd niet af te koelen, zo vermijd je hoofdpijn.

Watervallen

Binnen

Een echte sensatie, 2 ijskoude watervallen...

Panoramische rustruimte

Tussen de verschillende saunarondes las je best telkens minimaal een kwartiertje rust in. Zo kan je lichaam weer acclimatiseren en in balans komen.

Hiervoor kan je terecht in één van onze rustruimtes.

Op koude winterdagen kan je heerlijk ontspannen bij de warmte van de open haard met een drankje. Hier vind je ook een ruim aanbod aan leesvoer. 

In de rustruimte is het dragen van een badjas verplicht.

Stille rustruimte & bar faciliteiten

We hebben daarnaast een grote stilteruimte met spa warmwaterbedden, de ideale plaats om eventjes weg te dromen.

Relaxen kan ook rondom ons vernieuwd binnenzwembad, in de ligzetels in onze binnentuin en gezellig met een drankje en een hapje in onze bar.

Klanken in de sauna!

Rustgevende sessies onder begeleiding van klank? Meer dan welkom op onze 'klanken in de sauna'. In juli gaan de sessie...

Lees meer

Dagelijks opgietsessies!

Elke dag zijn er opgietsessies om 15u, 17h30 en 21u. 

Lees meer
Meer nieuws
  • Voor het eerst naar de sauna

    Voor het eerst naar de sauna

    Een goede saunasessie kan de sauna bezoeker een herboren gevoel geven. Neem steeds een badjas, slippers en twee badhanddoeken mee. Deze kan je ook bij ons huren. Slippers worden omwille van hygiƫnische redene

    Lees meer